Áraink

A termék lista oldalakon található árak az általunk forgalmazott termékek bruttó árai.

Vásárlói regisztráció és vendégfiók

A vásárlás regisztráció nélkül és regisztrációval is végezhető. A regisztráció nélküli, ún. vendégfiókos vásárlás és a regisztrált tagok vásárlási tranzakcióit ugyanolyan gondossággal kezeljük, minden megrendelés után telefonos kapcsolatfelvételre kerül sor a részletek tisztázása végett.

A vendégfiókos vásárlás egyetlen hátránya, hogy míg a regisztrált felhasználók szállítási és számlázási adataikat a regisztrációkor megadják, addig a vendég vásárlók minden egyes alkalommal meg kell, hogy adják szállítási és számlázási címüket, valamint minden, a rendeléshez szükséges egyéb adatukat.

A regisztrált vásárlók a regisztráció során ezeket megadják és adatbázisunkba mentik, így belépés után egyértelműen azonosíthatók.

Megrendelés menete

Válassza ki a termékeket és helyezze őket a kosarába. Lépjen be az oldalra e-mail címével és jelszavával, vagy válassza a vendégfiók lehetőséget. Ellenőrizze / adja meg adatait, valamint a szállítási és számlázási címét. Végül ellenőrizze a megadott adatokat és kattintson a “Megrendelem most” gombra. Rendelésével kapcsolatos információkat rendszerünk automatikusan visszaigazolja az Ön által megadott e-mail címen, melyben Ön ellenőrizheti annak részleteit. Megrendelését a visszaigazolásban szerepelő rendelésszámon tartjuk nyilván.

Szerződésünk, ráutaló magatartással, az általunk küldött visszaigazolással jön létre.

A megrendelés lemondásának módja és feltételei

Megrendelését bármikor megváltoztathatja. Ez esetben hívja a 06-20/44-23-004-es telefonszámot, vagy írjon: info@citovar.hu Hivatkozásul kérjük, a visszaigazoló e-mailben szereplő megrendelési számot megadni szíveskedjen.

Szállítással kapcsolatos költségek az egész országban

A szállítási (utánvételi/postai) költségek a megrendelt áru mennyiségétől/súlyától függenek. A szállítási költségeket mindig, minden esetben egyeztetjük Önnel emailben, vagy telefonon.

Utánvétes csomag esetén 75 000 Ft feletti, egyösszegű megrendelés esetén szállítási költséget nem számítunk fel.

Átutalásos csomag esetén 50,000,- Ft feletti, egyösszegű megrendelés esetén szállítási költséget nem számítunk fel.

Ha a csomag nem éri el a fenti összeget, súly alapján fizetendő szállítási díjak utánvétes vásárlás esetén:

  • 0-2.000gr : 1,300,- Ft
  • 2.001-10.000 gr: 1,700,- Ft
  • 10.001-30.000 gr: 2,200,- Ft

Ha a csomag nem éri el a fenti összeget, súly alapján fizetendő szállítási díjak átutalásos vásárlás esetén:

  • 0-2,000 gr : 990,- Ft
  • 2,001-10,000 gr : 1300,- Ft
  • 10,000-30,000 gr: 1700,- Ft

A megrendeléssel, szállítással kapcsolatos reklamációk, rendeléstől való elállás

A hibás vagy sérült árut 15 munkanapon belül cseréljük, vagy pótoljuk. A megrendelő a megrendelt termékek átvételét követő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól, kivéve, ha a megrendelt és kiszállított áru természete a visszaszolgáltatást nem teszi lehetővé, vagy ha az romlandó. Ebben az esetben cégünk köteles a sérülésmentesen, hiánytalanul, bontatlan csomagolásban visszaszolgáltatott termék(ek) ellenértékét a visszaszolgáltatást követő legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni. Az elállási jog gyakorlása miatt felmerült, visszaszállítási költségeket megrendelő viseli.

Fizetési feltételek

A fizetési módot a megrendeléskor választhatja meg. A megrendelt tételeket utánvéttel, vagy átutalással tudja kifizetni.