Api Go

4400 Ft

Ez a termék 88 hűségpontot ér!

Leírás

Takarmány kiegészítő

Zsongasd be méheidet!

Az Api Go cukrokat, maltodextrineket, élesztő-kivonatot, vitaminokat tartalmazó takarmánykiegészítő, amely a kifejlett méhek és a lárvák mikrobiológiai bélflóráját javítja, s ezáltal növeli a méhészet teljesítményét.

Az Api Go hozzájárul a családok egészségi állapotának javításához, azon tulajdonságánál fogva, hogy eljut a kifejlett méhek és a lárvák bélrendszeréhez és kedvezőtlen feltételeket teremt a patogének fejlődéséhez.
Ezáltal az Api Go hozzájárul a méhészetek általánosan jó egészségi állapotának fenntartásához, valamint a fiasítás tömöttségéhez.

Hol és mikor használjuk az Api Go-t?

Az Api Go valamennyi méhészetben alkalmazható.
Különösképpen tavasszal ajánljuk a használatát, az egységes, tömött fiasítás érdekében, ill. a patogének ”támadásainak” kivédése érdekében, illetve bármely olyan időszakban, amikor a családokat környezeti vagy egészségügyi stressz fenyegeti.

Hogyan használjuk az Api Go-t?

Az Api Go 1 adagja (por alakú kiszerelés) 20 család egyszeri alkalmazásához elegendő mennyiséget tartalmaz. A port 1 liter vízben kell feloldani, majd az így kapott elegyből kaptáranként 50 ml-t a léputcák közé csepegtetünk. A termék sprézés útján is bejuttatható a kifejlett méhekhez és a léputcákba. Ebben az esetben ajánlott a tasak tartalmát 4 liter vízben feloldani, majd 200 ml elegyet alkalmazni minden egyes kaptárnál, ügyelve arra, hogy a fiasítást is óvatosan nedvesítsük meg. 4-7 napos különbséggel ismételjük meg háromszor az alkalmazást tavasszal illetve beteleltetéskor!

A terméket , lehetőség szerint közvetlen fénytől óvni kell, s ügyelve arra, hogy miután vízben feloldásra került, többé már nem lehet tárolni. Az előkészítéstől számított maximum 12 órán belül fel kell használni az elegyet, de a felhasználás pillanatáig is száraz, hűvös helyen kell tárolni.

Az Api Go semmiféle káros hatással nincs sem az alkalmazást végző méhészre, esetleges belélegzés vagy véletlenszerű érintkezés során, sem pedig a méhekre .

Gyártja:

Chemicals Laif srl – székhelye: v.le dell”Artigianato 13, 35010 Vigonza (PD)
Tel.: +39 049 626281, Fax: +39 049 628501
Gyártóüzem: Via Roma 69, Castegnero (VI) 

 

ApiGo használati útmutató

További információk

Tömeg 20 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Api Go” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × 3 =