Api Total Cukorszirup

5460 Ft

Ez a termék 109 hűségpontot ér!
Kedvencekhez ad
Kedvencekhez ad

Az Api Total egy szirup, amelynek összetétele ideálisan hat a méhcsaládok fejlődésére. Ezt a terméket sikeresen lehet használni a méhcsaládok felfejlesztésére a hordásos időszak előtt és ősszel segíti a testzsír kialakítását és az élelemkészlet biztosítását.

 

Előnyei:

Csökkenti a megbetegedések kockázatát – valamennyi összetevője állatorvosilag igazolt, – nem tartalmaz aflatoxinokat, peszticideket vagy neonikotinoidokat, – alacsony pH értéke megakadályozza a Nosema előfordulását.

Megerősíti a méhcsaládokat – a mézhez hasonló kiegyensúlyozott vitamin, ásványi anyag és aminosav tartalom fejleszti és megerősíti a méhcsaládot, – serkenti a méhanyai petézését, – alakítja a testzsírt

Időmegtakarítás – könnyen alkalmazható mert a termék nem igényel előkészítést, a tárolóedény mércével van ellátva a könnyebb adagolás elősegítése miatt

 

Összetétel: fruktóz, glükóz, szacharóz, víz, vitaminok: B1, B2, B6, B12, C-vitamin, Ca pantoténsav, biotin, niacinamid, Ca; ásványi anyagok: Mg, P, Na, K, Cl, Fe, S; aminosavak: Tryptophan (L), Methionine (DL), Lysine (L).

 

Használati útmutató:

Serkentésre: A terméket 20-25% vízzel kell hígítani és 2-3 naponta 250-350gr szirupot adjunk a méhcsaládoknak azok erősségétől függően.

Élelempótlásra: 2-3 naponta 350-500gr hígítás nélküli szirupot adjunk a méhcsaládoknak azok erősségétől függően.

Ellenjavallat: Ne alkalmazza hordásos időszakban.

 

Nettó tömeg: 13 kg