Rólunk

Cégünk 1987-ben kezdte el az Antivar füstölőcsík gyártásával kapcsolatos tevékenységét családi vállalkozásként a tököli gyógyszertár részeként. A készítményt eredményesen használta a méhészek többsége közel húsz éven keresztül. A termék gyártása és forgalmazása során megismerkedtünk vásárlóink igényeivel, amit azóta is -a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon- próbálunk meg kielégíteni.

1998-ban már a patikától különválva folytattuk a gyártást, s kibővítettük a termékeink skáláját a Magyarországon kapható további méhészeti gyógyszerek kínálatából. Habár az Antivar forgalmazásához nem sikerült az európai unióban hatályos jogszabályoknak megfelelő engedélyeket megszereznünk, kereskedésünket a további állatgyógyászati termékek forgalmazásával azóta is fenntartjuk.

Termékeinket elsősorban postai úton juttatjuk el megrendelőinkhez, hiszen vásárlóink megrendelése többségében az ország legkülönbözőbb pontjairól érkezik hozzánk. Célunk pedig az, hogy ha az ország legtávolabbi apró szegleteiből is keresnek meg bennünket, -lehetőségeink szerint a készletek függvényében- a lehető leghamarabb eljuttassuk hozzájuk is a megfelelő gyógyszereket. Bátran megkereshetnek minket kezdő, vagy kis állománnyal rendelkező méhészek is, mivel egyetlen darab készítmény szállítását is vállaljuk.